HYNDER TIL FOLDESTOLE


Aston Sædehynde - 38x38 cm Aston Sædehynde - 38x38 cm 2
Sædehynder

Aston Sædehynde - 38x38 cm

129,95 kr. 269,95 kr.
Aston sædehynde i polyester. Passer til alle foldestole. Prisen er pr. stk. Der er anvendt 2 hynder på foto.  Str. 38B x 38D x 5H cm.

Alabama Universalhynde
Universalhynder

Alabama Universalhynde

199,95 kr. 349,95 kr.
Universalhynde Alabama i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm  Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Aqua.

Alis Universalhynde Alis Universalhynde 2
Universalhynder

Alis Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Alis struktur i polyester.  Mål: Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm 

Aston Universalhynde Aston Universalhynde 2
Universalhynder

Aston Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Aston struktur i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm Findes i farverne: Sort, Sand, Natur, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Fritab Eksklusiv Universalhynde
Universalhynder

Fritab Eksklusiv Universalhynde

349,95 kr. 499,00 kr.
Fritab Eksklusiv Universalhynde i 100% Dralon. Passer bl.a. til teak-foldestole.   Str. B: 47 x L: 99 cm (ryghøjde: 57 cm, siddedybde: 42 cm) x 5 cm. 

Hynder til foldestole

Når foråret og sommeren står for døren, begynder mange danskere at tænke på deres have og deres dertilhørende havemøbler. Nogle vil gerne skifte deres gamle havemøbler ud med et helt nyt sæt hver år, mens andre stadig sagtens kan bruge deres gamle havemøbler i mange år. Uanset om du er en af dem, som aldrig skrifter dit havesæt ud eller ej, kan nye hynder til dine foldestole virkelig give dine stole et helt nyt look – også selvom dine foldestole er gamle. Hos Teakhavemøbler kan du finde forskellige hynder til foldestole. Du kan blandt andet få hynderne i forskellige modeller og farver, og der er således noget til enhver smag.

Udover at nye hynder kan give dine gamle foldestole et nyt look, gør de det også til en mere behagelig oplevelse næste gang, du sidder i din foldestol. Foldestole er netop beregnet til at have med på farten, hvorfor stolen er mere praktisk anlagt. Det betyder, at komforten i stolene ikke altid er i top – og det er derfor vigtigt med nogle gode, behagelige hynder. På den måde kan du få en mere behagelig oplevelse næste gang, du sidder ude i din have og nyder solens varme stråler.

Hynder efter smag

De forskellige hynder til foldestole kan som sagt findes i forskellige modeller og farver. Hvilket valgt af hynder, afhænger af din smag og dit behov. Nogle vil gerne betale lidt ekstra for deres hynder for at få en bedre komfort, mens andre tænker mere på udseendet og vælger de hynder, som matcher deres stil og smag. Dine hynder er netop en måde at kunne sætte dit personlige aftryk på dine havemøbler, og det kan således være vigtigt at vælge dem, som lige præcis matcher din stil. Uanset hvilke valg af hynder du vælger, er du sikker på, at kvaliteten er i top. Vores udvalg af hynder til foldestole er nemlig nøje udvalgt, hvorfor du er sikret at få de bedste hynder til en god pris. På den måde er du sikret at sidde behageligt, uanset hvilke hynder du vælger.

Få en mere behagelig oplevelse

Foldestole kan som sagt bruges i din have. Særligt når du har gæster og har brug for lidt flere havestole, kan foldestole være gode at hive frem, fordi de både er nemme og praktiske. Eftersom foldestolene er gode til at have med på farten, er de også gode at have med på for eksempel camping.

Du har sikkert prøvet det før. Efter et par dage på camping med familien, kan foldestole være hårde at sidde, og dermed kan stolene gøre noget så ondt at sidde i. Der er således brug for et mere blødt underlag, og det er her, at hynder til foldestole kommer ind i billedet. Hynderne kan netop gøre underværker for dig, fordi det kan give en mere behagelig oplevelse. Med hynder kan du dermed få en endnu bedre campingtur med familien, og de er således godt givet ud.