DÆKSTOLSHYNDER


Alabama Dækstolshynde Alabama Dækstolshynde 2
Dækstolshynder

Alabama Dækstolshynde

399,95 kr. 549,95 kr.
Hynde der passer til dækstol. Fremstillet i polyester. Mål: B:48 x L:184 x H:6 cm.

Alis Dækstolshynde Alis Dækstolshynde 2
Dækstolshynder

Alis Dækstolshynde

499,95 kr. 649,95 kr.
Alis Dækstolshynde i polyester. Str.48 x 184 x 7 cm.

Aston Dækstolshynde Aston Dækstolshynde 2
Dækstolshynder

Aston Dækstolshynde

499,95 kr. 649,00 kr.
Aston Dækstolshynde Aston i polyester. Mål:48 x 184 x 7 cm.

Fritab Eksklusiv Dækstolshynde
Dækstolshynder

Fritab Eksklusiv Dækstolshynde

899,00 kr. 1.099,00 kr.
Fritab Eksklusiv Dækstolshynde i 100% Dralon. Med aftagelig nakkepude.  Absolut bedste komfort! Mål: 52B x 189L (ryghøjde 80, siddedybde 54+55 cm) x 8 cm.

Dækstolshynder til teakhavemøbler

Hvis den gamle dækstol er blevet lidt slidt, og du måske går og overvejer, om den skal skiftes ud eller blot piftes lidt op, så har vi måske svaret til dig. Vores dækstolhynder er nemlig i stand til at give selv de mest triste og slidte dækstole ny energi, og samtidigt spare dig for en masse penge. Det er nemlig ikke sikkert, at du lige har lyst til at ofre penge på en ny dækstol, hvis resten af havemøblementet er i samme stil og ikke fejler noget. Derfor kan du overveje, hvorvidt nye dækstolshynder kan være løsningen på dit problem.

Hos Teakhavemøbler.dk har vi nemlig et kæmpe udvalg af havemøbler i den flotte træsort og uanset om du er på jagt efter dækstolshynder eller haveborde, har vi helt sikkert noget for dig. Når du skal vælge dækstolshynder anbefaler vi derfor at kigge vores sortiment igennem for at finde en model, der passer til din stil. Vores dækstolshynder kan nemlig give liv til de alle slags dækstole, så hvis du ligger inde med en ældre dækstol, kan den komme til at se helt ny ud af at blive beklædt med en dækstolshynde. Vi har masser af modeller i alverdens friske farver og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Derfor kan du trygt vælge os som leverandør af dine nye dækstolshynder, når der skal nye til havens møblement.

Køb hynder til stole og nyd de dejlige sommerdage

Der er stort set intet bedre end de dage, hvor solen skinner og man bare kan nyde det gode vejr. Uanset om det er i sommerhuset, på altanen eller på husets terrasse er det ekstremt hyggeligt bare at slappe fuldstændig af og geare ned fra hverdagens stress og jag. Med dækstolshynder sørger vi for, at du også kommer til at sidde fantastisk, mens du slapper af i den danske sommervarme. Inviter vennerne på grillmad eller familien til hygge på boligens udearealer og oplev komforten i hynderne være jeres bedste ven. Dækstolshynder sikrer nemlig, at i sidder godt og ergonomisk korrekt, så de mange timer i spenderer på terrassen eller altanen ikke går ud over kroppens ryg eller lænd.

Sæt præg på udearealernes indretning via hynder til havestole

Derudover er hynder til stole også en unik måde at udtrykke din individuelle indretningsstil. Hynder til havestole kommer nemlig i alle mulige forskellige og finurlige designs, farver, faconer og formater. Derfor kan kombinationen af stole og hynder virkelig være med til at give et karakteristisk udeareal. Uanset om det er dækstolshynder eller hynder til liggestole, du er på udkig efter, kan det lade sig gøre at cementere din smag i indretning via disse hynder.

Find de rigtige de dækstolshynder til havemøblerne her

Er du derfor interesseret i at finde dækstolshynder, skal du helt bestemt se vores flotte udvalg. Vi har et flot udvalg af dækstolshynder i forskellige designs, der alle har hver deres kvaliteter og kan pifte din dækstols udtryk op. Vi har dækstolshynder i forskellige prisklasser og materialer, så det er bare med at vælge den, der passer dig og dit formål allerbedst. Vælg eksempelvis en dækstolshynde i polyester med nakkepude eller en eksklusiv dækstolshynde i 100 % Dralon.