SÆDEHYNDER

  • Nedsat pris / -50,00 kr.
Available
Sædehynder

Alabama Sædehynde - 45x50 cm

99,95 kr. 149,95 kr.
Sædehynde Alabama i polyester. Passer bl.a. til Kronborg, Java, Calvert, Cani, og Isabella stole. Mål: D:45 x B:50 x H:6 cm. Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Natur, Lime, Aqua
  • Nedsat pris / -50,00 kr.
Product available with different options
SÆDEHYNDER

Alis Manilahynde

149,95 kr. 199,95 kr.
Struktur sædehynde i polyester.  Passer bl.a. til Manila, Cebu og Geneve stole.  Mål: L:47x B:46 x H:7 cm.
  • Nedsat pris / -50,00 kr.
Available
SÆDEHYNDER

Alis Sædehynde - 45x50 cm

149,95 kr. 199,95 kr.
Struktur sædehynde i polyester.  Mål: D:45 x B:50 x H:6 cm. Findes i farverne: Grå, sand og sort. 
  • Nedsat pris / -50,00 kr.
Available
HYNDER

Colorado Ryghynde - Bred

GC-1159C-back
149,95 kr. 199,95 kr.
Bred ryghynde i sandfarvet polyester med struktur. Passer til Colorado sofasæt.  Mål: B: 73 x H: 43 x D:11 cm.
  • Nedsat pris / -100,00 kr.
Available
Sædehynder

Fritab Eksklusiv Sædehynde - Ø 37 cm

149,95 kr. 249,95 kr.
Fritab rund sædehynde i strukturstof. 100% Dralon. Mål: Ø: 37 cm. H:6 cm. Findes i farverne: Beige, Blå m/hvid kant, Sort
  • Nedsat pris / -150,00 kr.
Product available with different options
SÆDEHYNDER

Grande Manilahynde

149,95 kr. 299,95 kr.
Manila Grande sædehynde i ekstra kraftigt luksusstof der gør hynden blødere. Passer bl.a. til Manila, Cebu og Geneve stole.  Mål: L:47x B:46 x H:7 cm. SUPERPRIS LIGE NU!!
  • Nedsat pris / -50,00 kr.
Available
Sædehynder

Colorado Sædehynde - 73x73 cm

GC-1159C-ARP
249,95 kr. 299,95 kr.
Struktur sædehynde i sandfarvet polyester. Passer til Colorado. Mål: D:73 x B:73 x H:8 cm.

Sædehynder til dine havemøbler

Sommeren er for de fleste et tidspunkt, hvor man samles med familien og vennerne i haven for at nyde det gode vejr. Samtidig er havemøblerne omdrejningspunktet for hele haven på dette tidspunkt, da det er her man mødes og hygger med dem, man holder af. Men for at komforten er i top, så skal man huske, at der skal sædehynder til. Disse gør, at alle sidder behageligt, og at man kan nyde tiden udendørs i varmen. Du kan finde et stort udvalg af sædehynder på vores hjemmeside, så du kan finde de sædehynder, som passer perfekt til dit hjem. Vores sædehynder kommer altid i smarte designs, der får haven til at se hyggelig og indbydende ud samtidig med, at komforten er helt i top.

Kvalitet og slidstærke materialer - sædehynder fra Teak Havemøbler

Når du vælger at købe dine sædehynder hos Teak Havemøbler, så vælger du produkter skabt af kvalitetsvarer. Dette betyder, at dine sædehynder er slidstærke, så de kan tåle både vind og vejr, og de kan holde sig i årevis. De fleste af vores sædehynder er skabt af enten ren polyester eller 100 % Dralon, som gør, at solen ikke affarver sædehynderne så meget, som havde de været lavet af sart bomuld. Dette betyder også, at de ikke tager lige så godt imod snavs og vand, som andre hynder ville gøre. Altså er sædehynder fra Teak Havemøbler en solid løsning, der samtidig prioriterer komforten, når du nyder solen i din have.

Vores sædehynder kommer i mange forskellige farver. Dette gør, at du mikse og matche de forskellige havestole med forskellige sædehynder, så det passer til din stil i hjemmet. Farverne er lavet ud fra tanken om, at de skal kunne være i det moderne hjem, og at de skal kunne klare direkte sol i flere timer. Derfor finder du mange sædehynder på vores hjemmeside i gråtoner, sort, beige og andre mere underspillede farver, som alle kan klare perioderne i sommersolen. Farverne er varierende i forhold til mærket af sædehynderne, men fælles for dem alle er, at de har en flot pasform, som passer til de fleste havestole.

Husk at pleje dine sædehynder

Når du skal passe på dine sædehynder, så skal du huske, at de er skabt med en pasform fra starten af, som passer til puden inden i. Denne pasform gør, at sædehynden er pæn og jævn at se på i havestolen, og du kan derfor ikke vaske den ubegrænset uden konsekvenser. For at bibeholde pasformen skal du vaske sædehynden på maks 30 grader, og du skal derefter lade den lufttørre. Dette gør, at den stadig vil være flot at se på efterfølgende, og du vil kunne beholde den samme sædehynde mange år ud i fremtiden. Vil du gerne passe ekstra godt på dine sædehynder, så skal du investere i en hyndeboks. Denne består af en kasse, hvori du kan lægge dine sædehynder, når du ikke har dem i brug. Dette er specielt godt hen over vinterhalvåret, hvor hynderne ikke kan tåle den voldsomme frost og de mange regnvejrsdage.