TEAK SOLVOGNE OG DÆKSTOLE

  • På tilbud!
Available
HAVEMØBLER I TEAK

Osaka Teak Solvogn

2022
1.299,00 kr. 1.999,00 kr.
Solid solvogn i Classic teak træ.Mål:L 199 x B 65 x H 37 cm.   
  • På tilbud!
Available
TEAK SOLVOGNE OG DÆKSTOLE

Lakos Teak dækstol Luksus

2018
1.999,00 kr. 2.999,00 kr.
Flot dækstol med ekstra kraftige beslag. Fremstillet i massiv kerne teaktræ.  Mål:Bredde: 59 cmHøjde: 95 cmLængde: 151 cm 
  • På tilbud!
Available
TEAK SOLVOGNE OG DÆKSTOLE

Atlanta Teak luksus solvogn sammenklappelig

2019
1.999,00 kr. 2.999,00 kr.
Lækker solvogn med bakke der kan trækkes ud under solvognen. Sammenklappelig - længde sammenklappet 114 cm. Fremstillet i det flotteste kerne teaktræ. Mål: L:214 x B: 65 x H: 35 cm. 
  • På tilbud!
Available
TEAK SOLVOGNE OG DÆKSTOLE

New York Teak luksus solvogn

2020
2.499,00 kr. 3.499,00 kr.
Solvogn med 2 vippefunktioner. Fremstillet i  kerne teaktræ i super kvalitet.  Mål: L: 207 x B: 64,5 x H: 37 cm   
  • På tilbud!
Available
TEAK SOLVOGNE OG DÆKSTOLE

Martha Teak luksus solvogn - XL

2021
2.999,00 kr. 3.999,00 kr.
Fantastisk solvogn med ekstra højde. Med 2 vippefunktioner og udtræksbakke. Kan også fint bruge som bænk eller som en  sofa, hvis den kan stå op ad en væg. Mål:L :207 x B: 64,5 x H: 50 cm   

Nyd solen med teak-solvogne og liggestole

Der er ikke noget bedre, end når vejret bliver varmt nok, til at man kan bruge de lune eftermiddage på at slappe af udenfor og nyde solen. Sommeren er en helt særlig tid på året, og med det omskiftelige danske vejr, gælder det om at nyde alle de gode solskinsfyldte dage bedst muligt. Derfor er det nødvendigt med de rigtige havemøbler, hvor du kan hygge dig med venner og familie, slappe af med en god bog eller tage en velfortjent lur. 

Hvis du holder af at ligge i solen, bør en god solvogn eller liggestol være et must på terrassen eller i haven. Så kan du virkelig læne dig tilbage, lukke øjnene, nyde solen i ansigtet og slappe helt af. Hvis du leder efter en lækker solvogn eller liggestol af den bedste kvalitet, så bør du vælge en model i teaktræ. Hos teakhavemøbler.dk finder du et bredt udvalg af både liggestole og solvogn i teak, der helt sikkert vil pryde terrassen. 

Solvogne og liggestole af den bedste kvalitet

Der er flere årsager til, at netop teaktræ er et særligt godt materiale, hvis du leder efter kvalitetshavemøbler. For det første er teak et meget holdbart og robust materiale, der giver dig havemøbler, som kan holde i rigtig mange år. Samtidig kræver denne træsort ikke ret meget vedligeholdelse, og så har teak en flot gylden farve, der passer rigtig godt ind i de fleste haver. Netop derfor er teak et foretrukket materiale til produktion af havemøbler. 

Hvis du vælger en solvogn eller liggestol i teak fra teakhavemøbler.dk, får du altså et havemøbel, hvor du kan tilbringe mange dejlige timer i løbet af foråret og sommeren i de næste mange år. 

Find den helt rigtige solvogn eller liggestol

Der er flere forskellige muligheder, når du skal finde den liggestol eller solvogn, der passer helt rigtigt ind på din terrasse eller i din have. Uanset om du er til de klassiske havemøbler, eller om du er vild med de mere moderne designs, så kan du sagtens finde en solvogn eller liggestol, der vil falde i din smag. Du kan for eksempel vælge en af de moderne flade solvogne eller en Adirondack-liggestol, der har et rustikt amerikansk design med plads til en kop kaffe eller en drink på de brede armlæn. 

Når du har fundet den rette solvogn eller liggestol, bør du også finde en god hynde, der gør det blødt og komfortabelt at slappe rigtigt af. Vi har et bredt udvalg af hynder, så du kan finde den model, der passer til netop din smag.

Ud over en god solvogn eller liggestol, hvor du kan tage en lur eller slappe af med en god bog, så har vi også et udvalg af haveborde og -stole i teak. Det giver dig gode muligheder for at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen eller i haven med forskellige kroge og steder, hvor man kan opholde sig. 

Pas godt på din nye solseng eller liggestol

Teak er et robust materiale, der kan holde i mange år, og som ikke kræver ret meget vedligeholdelse. Men en gang i mellem er det godt at give solsengen eller liggestolen pleje, så den bliver ved med at holde sig pæn. Du kan enten vedligeholde havemøbler i teak med olie eller sæbebehandling. 

Læs meget mere om behandling af dine teak havemøbler her>.