POSITIONSHYNDER


Positionshynde Positionshynde 2
POSITIONSHYNDER

Positionshynde

149,95 kr. 199,95 kr.
Positionshynde fremstillet i 100% polyester. Sort strukturstof.  Mål (excl. volant-kant):Længde: 118 cmBredde: 44 cmHøjde: 5 cm

Alabama Positionshynde Alabama Positionshynde 2
Positionshynder

Alabama Positionshynde

299,95 kr. 399,95 kr.
Alabama pos hynde i polyester. Passer til positionsstole. Mål: L:114 x B:48 x H:6 cm. Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Natur, Olivengrøn. 

Aston Paris Positionshynde Aston Paris Positionshynde 2
POSITIONSHYNDER

Aston Paris Positionshynde

399,95 kr. 499,95 kr.
Aston Paris positionshynde i strukturstof. 100% polyester.  Passer til de fleste positionsstole. Mål: L:112 x B:48 x H:5 cm. Findes i farverne: Sand, Natur, Sort, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Alis Positionshynde Alis Positionshynde 2
Positionshynder

Alis Positionshynde

399,95 kr. 499,95 kr.
Positionshynde i polyester. Passer til positionsstole. Mål: L:114 x B:48 x H:7 cm (excl. volant-kant).

Aston Positionshynde Aston Positionshynde 2
POSITIONSHYNDER

Aston Positionshynde

399,95 kr. 499,95 kr.
Aston pos struktur hynde i polyester. Passer til positionsstole. Mål: L:114 x B:48 x H:7 cm (excl. volant-kant)

Allweather Positionshynde
POSITIONSHYNDER

Allweather Positionshynde

599,00 kr. 799,00 kr.
Allweatherhynde i grå.  Fyldet i hynderne er en specielt udviklet skum, som gør at vand ikke opsamles i hynderne. De tørrer derfor meget hurtigt efter en regnbyge.  Mål: H:116 x B: 48 x 5 cm. 

Fritab Eksklusiv... Fritab Eksklusiv... 2
POSITIONSHYNDER

Fritab Eksklusiv Positionshynde

699,00 kr. 799,00 kr.
Fritab Eksklusiv 5 pos. hynde i 100% Dralon. Med aftagelig nakkepude.  Passer til positionsstole. Absolut bedste komfort!  Mål: 50B x 123H x 8 cm.

Positionshynder til teakhavemøbler

Leder du efter de helt perfekte positionshynder til havestolene, så har vi helt sikkert løsningen til dig. Her på siden kan du i hvert fald finde rigtige mange forskellige, flotte positionshynder, hynder til stole og andet tilbehør til udearealerne. Hvis du skal have nogle lækre positionshynder til dine havemøbler i teaktræ kan vi med garanti hjælpe dig, med at finde dem, der passer til din til. Med positionshynder kan du nemlig give de rå og stilrene havemøbler et ekstra personligt udtryk og gøre komforten i stolene meget bedre.

Hvem vil ikke gerne kunne sidde godt om sommeren, når solen bager ned på terrassen eller i sommerhuset, og du blot har lyst til at slappe af hele dagen. Med positionshynder fra vores sortiment kan du uden tvivl opleve den lækreste komfort i dine havemøbler. Derudover giver positionshynder også bedre ergonomisk støtte, end hvis man blot sidder på selve havemøblet i træ eller plastik. Hvis du derfor har brug for at give dine slidte havemøbler et friskere look, men du ikke har lyst til at investere flere tusind kroner i nye havemøbler, så kan positionshynder være en fremragende idé.

Hynder til havestole er essentielle til sommerdagene

De varmeste sommerdage i Danmark falder heldigvis sammen med mange danskeres sommerferie. Derfor er der mange, som ynder at bruge altanen, terrassen eller sommerhusets udearealer til ophold, når det gode vejr viser sig fra sin bedste side. Med iskolde drinks eller en god bog ved havemøbelsættet er der dømt ren afslapning og hygge på de lange sommerdage, hvor der er lyst til langt ud på natten. Derfor er hynder til havestole også en essentiel del af afslapningen på terrassen, da havemøbler i træ, godt kan være anstrengende at sidde på i længden. Men med komfortable hynder til stole, er der ikke nogle ømme rygge eller bagdele, når dagen er slut, da du sidder helt fantastisk på havestolene. Anskaf dig derfor nogle gode positionshynder, så du kan komme til at sidde dejligt og komfortabelt i dine udearealer, uden at blive træt i ryggen eller den nederste del af kroppen.

Skab din personlige stil gennem positionshynder

Komforten og kvaliteten af positionshynder er én ting, der er vigtig når man skal have hynder til stole. En anden ting, der er vigtig er farver og design på positionshynderne. Med positionshynder får du nemlig mulighed for at give dine havemøbler et personligt præg i indretningen. Kombinationen af havemøbler og positionshynder er nemlig med til at sætte stemningen på terrassen og altanen, så dit valg af positionshynder dikterer også stilen i uderummene. På siden her har vi samlet klassiske positionshynder i diverse flotte designs, der kan fås i stort set alle regnbuens farver. Er du derfor interesseret i indretning, og gerne vil sætte et personligt touch på uderummenes indretning, kan positionshynder være løsningen for dig.

Find dine nye positionshynder hos Teakhavemøbler.dk

Se derfor vores flotte udvalg af diverse hynder til stole her på Teakhavemøbler.dk. Vi har alt hvad du lige står og mangler for at gøre din bolig, dit sommerhus eller kolonihaves udearealer helt perfekte. Vi har mange forskellige positionshynder i forskellige designs og farver, så er du interesseret i disse kan vi helt sikkert finde en model, der passer til dig.