SOLVOGNSHYNDER


Astrid Solvognshynde Astrid Solvognshynde 2
Solvognshynder

Astrid Solvognshynde

0,00 kr.
Luksus Solvognshynde i rigtig lækker kvalitet. Stoffet er med struktur.  Str: L:200 B:60 x H: 7 cm

Hynde til solvogn - Gråbrun Hynde til solvogn - Gråbrun 2
SOLVOGNSHYNDER

Hynde til solvogn - Gråbrun

299,95 kr. 499,95 kr.
Solvognshynde fremstillet i 100% polyester Mål:Længde: 203 cmBredde: 60 cmHøjde: 5 cm

Alabama Solvognshynde Alabama Solvognshynde 2
Solvognshynder

Alabama Solvognshynde

449,95 kr. 649,95 kr.
Solvognshynde Alabama i polyester. Mål: L:196 x B:60 x H:6 cm. Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Natur og Olivengrøn. 

Aston Solvognshynde Aston Solvognshynde 2
Solvognshynder

Aston Solvognshynde

549,00 kr. 749,00 kr.
Solvognshynde Aston i polyester. Mål: L:196 x B:60 x H:7 cm. Findes i farverne: Natur, Sort, Grå, Blå, Sand, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Alis Solvognshynde Alis Solvognshynde 2
Solvognshynder

Alis Solvognshynde

549,95 kr. 749,00 kr.
Solvognshynde i struktur. 100% polyester. Mål: L:196 x B:60 x H:7 cm.

Fritab Eksklusiv Solvognshynde Fritab Eksklusiv Solvognshynde 2
Solvognshynder

Fritab Eksklusiv Solvognshynde

999,00 kr. 1.299,00 kr.
Fritab Eksklusiv Solvognshynde i 100% Dralon.Med aftagelig nakkepude.  Absolut bedste komfort!  Str. 60B x 197L x 8 cm.

Solvognshynder til teaktræsmøbler

Er du én af de mange danskere, der elsker det gode vejr og varme sommerdage, hvor alt er fredfyldt, og du bare kan slappe fuldstændigt af? Så er det måske på tide, at du anskaffer dig en solvogn, så du rigtig kan ligge og nyde solen i din ferie. Et flertal af danskere har nemlig de seneste par år anskaffet sig en liggestol eller en solvogn, og specielt solvogne i teaktræ har været i høj kurs hos det danske folk. Til dette skal du dog også bruge en ordentlig hynde, som sikrer dig optimal komfort og et behageligt møbel.

Her hos Teakhavemøbler.dk har vi et stort udvalg af solvognsmøbler til markedets bedste priser. En solvogn kan alene godt se en smule neutral ud i sit udtryk, men solvognshynder kan virkelig peppe solvognene op med ny energi og et flottere, æstetisk udtryk. Desuden giver det dig mulighed for at sætte et mere personligt aftryk på din solvogn, når du selv kan bestemme design og farver på hånden til møblet. Vi har her på siden specialiseret os i at finde de bedste solvognshynder til solvogne, der er lavet i teaktræ, men det betyder dog ikke, at de ikke også kan bruges til solvogne i andre materialer. Vi har en bred vifte af forskellige modeller til solvogne, og hvis du er interesseret i hynder til andre havemøbler, er du også meget velkommen til at se vores store udvalg af forskellige hynder til stole.

Find de helt rette solvognshynder her

Når du skal vælge solvognshynder til dit hjem eller sommerhus, så er der specielt tre ting, der gør sig gældende for at finde den helt rette model til din solvogn. Den første del handler om at finde en hynde til stolen, der er af høj kvalitet, så du sikrer dig, at hynden ikke slides op eller går hurtigt i stykker. Derudover skal du være sikker på komforten er optimal, og hynden giver din krop optimal ergonomisk støtte. Det skal være en behagelig oplevelse at lægge sig i en solvogn, og derfor kræver det, at man finder solvognshynder, der sikrer en god komfort. Disse to ting er essentielle for Teakhavemøbler, og vi går meget op i at tilbyde det bedste af det bedste.

Derfor skal du sådan set blot bekymre dig om, hvilket design du bedst kan lide. For som tredje vigtige ting, når du skal vælge de rigtige solvognshynder, skal du naturligvis også vælge de modeller, der tiltaler dig allermest. På den måde kan du også personalisere solvognen ved at vælge en hynde, der matcher din stil og indretningen i resten af dine udearealer.

Køb solvognshynder på Teakhavemøbler.dk

Hvis du derfor jagter solvognshynder eller generelt hynder til havestole, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores store udvalg af forskellige hynder spænder nemlig over en bred vifte af kvalitetsmodeller, designs og farver. Vi har alt fra positionshynder til solvognshynder, og vi kan uden tvivl også hjælpe dig med at finde dem, der passer til din stil. Vores flotte udvalg tæller også en hel del havemøbelsæt i teaktræ, så hvis du er interesseret i disse så kontakt os endeligt. Vi står klar til at hjælpe dig med alle tænkelige spørgsmål og forespørgsler.