UNIVERSALHYNDER


Universalhynde - 49x103 cm Universalhynde - 49x103 cm 2
UNIVERSALHYNDER

Universalhynde - 49x103 cm

99,95 kr. 169,95 kr.
Sæde/ryg-hynde fremstillet i struktur-stof.  Mål:49 x 103 cmTykkelse: 5 cm Materiale:100% Polyester

Alis Flexhynde Alis Flexhynde 2
Universalhynder

Alis Flexhynde

199,95 kr. 399,95 kr.
Alis flexhynde i struktur. 100% polyester. Str: L:90 x B:46 x H: 6 cm. Findes i farverne: Grå, Sort, Sand. 

Alabama Universalhynde
Universalhynder

Alabama Universalhynde

199,95 kr. 349,95 kr.
Universalhynde Alabama i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm  Findes i farverne: Grøn, Sort, Blå, Aqua.

Aston Flexhynde Aston Flexhynde 2
Universalhynder

Aston Flexhynde

199,95 kr. 399,95 kr.
Flexhynde Aston struktur i polyester.Hynden er 6 cm tyk på selve sædet og 4 cm på rygstykket. Str: L:90 x B:46 x H: 4/6 cm.

Alis Universalhynde Alis Universalhynde 2
Universalhynder

Alis Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Alis struktur i polyester.  Mål: Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm 

Aston Universalhynde Aston Universalhynde 2
Universalhynder

Aston Universalhynde

249,95 kr. 399,95 kr.
Universalhynde Aston struktur i polyester. Passer til de fleste foldestole og fletstole. Str: L:95 x B:44/42 x H:5 cm Findes i farverne: Sort, Sand, Natur, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Fritab Eksklusiv Universalhynde
Universalhynder

Fritab Eksklusiv Universalhynde

349,95 kr. 499,00 kr.
Fritab Eksklusiv Universalhynde i 100% Dralon. Passer bl.a. til teak-foldestole.   Str. B: 47 x L: 99 cm (ryghøjde: 57 cm, siddedybde: 42 cm) x 5 cm. 

Universalhynder - find stort udvalg hos Teak Havemøbler

Det danske vejr kan byde på store mængder af regn. Til gengæld kan det også byde på nogle af de bedste og varmeste somre, som kun kan sammenlignes med en tur sydpå. Derfor er det vigtigt at have orden i sine havemøbler inden sommerperioden rammer, så man er klar til at kunne nyde de varme solstråler, mens de er her. Hos Teak Havemøbler kan du se et stort udvalgt af blandt andet haveborde og havestole. Til disse hører selvfølgelig hynder, og du kan nu finde et bredt sortiment af universalhynder til enhver smag.

Vores universalhynder hos Teak Havemøbler kommer i mange forskellige farver og materialer. De er alsidige, fordi vi ved, at man som køber gerne vil sætte sit eget præg på hjemmet. Derfor kan du finde universalhynder i flotte farver som for eksempel sort, grå, beige, blå og rosa, som alle tager godt imod vind og vejr, mens de samtidig fungerer godt i det moderne dansk hjem.

Slidstærke universalhynder er et must i hjemmet

Universalhynder fra Teak Havemøbler er skabt i forskellige designs, men de tjener alle samme formål. Vores universalhynder sikrer din komfort, når du vælger at benytte sommeren udendørs, og det er derfor vigtigt, at disse falder i din smag. Universalhynderne kommer i forskellige mål. Fælles for dem er dog, at de passer til de fleste almindelige foldestole og fletstole, som du kan finde på vores hjemmeside. På vores hjemmeside finder du også alternativer til universalhynder, såsom hynder til foldestole og sædehynder. Dette gør, at de kan bruges vidt og bredt, hvilket også er en af deres bedste kvaliteter. Materialerne, som hynderne er lavet af, spænder bredt fra ren polyester til 100 % Dralon, og de kan derfor tage imod lidt af hvert, når det kommet til udendørsbrug.

Sådan passer du på dine universalhynder

På trods af, at vores universalhynder er skabt i et slidstærkt materiale, så er det ikke ensbetydende med, at de kan holde til alt. Det er for eksempel en god idé at pakke dem væk under vinterhalvåret, da dette kan have store konsekvenser for dine universalhynder, hvis de befinder sig ude i vinterkulden. Du kan vælge at investere i en flot teaktræ hyndeboks, hvor du kan opbevare alle dine universalhynder. Dette skærmer dem for vind og vejr, så du kan blive ved med at bruge dine hynder mange år i fremtiden. Du kan samtidig passe på dine universalhynder ved at vaske dem på 30 grader i vaskemaskinen på et skånsomt program, skulle de blive beskidte. Når de er færdige i vaskemaskinen, skal du lade dem lufttørre, da dette gør, at de ikke mister deres pasform. På den måde vil dine universalhynder blive ved med at være flotte og stå lige så skarpt, som den dag du købte dem. Køber du universalhynder med mørke farver, kan det være en god idé at tørre overskydende farver af universalhynderne, når du får dem hjem. Dette skyldes, at disse godt kan finde på at smitte af, hvilket du kan undgå ved at bruge en hård opvredet klud, som du derefter forsigtigt tørrer over dine universalhynder.