HYNDEBOKSE


Hyndebox - Hvid m/teaklåg -... Hyndebox - Hvid m/teaklåg -... 2
HYNDEBOKSE

Hyndebox - Hvid m/teaklåg - Lille

2.499,00 kr. 2.999,00 kr.
Opbevaringsbænk i hvidmalet mahogni og med teaklåg med hvide gummifuger. Velegnet til opbevaring af f.eks. hynder. Kan også bruges som en ekstra siddeplads. Er så fin at bruge inde som ude. Mål:L:90 x D:30 x H:48 cm. Vi anbefaler at du skærmer hyndeboksen fra direkte regn ved at placere den under tagudhæng eller lignende


Teak Hyndebox - Lille Teak Hyndebox - Lille 2
HYNDEBOKSE

Teak Hyndebox - Lille

2.499,00 kr. 2.999,00 kr.
Hyndebox i det lækreste kerne teaktræ med sorte gummifuger i låget.   Mål: L:90 x D:30 x H:48 cm.    Vi anbefaler at du skærmer hyndeboksen fra direkte regn ved at placere den under tagudhæng eller lignende

Hvid hyndebox m/teak låg
HYNDEBOKSE

Hvid hyndebox m/teak låg

2.999,00 kr. 4.499,00 kr.
Hvid, højglans lakeret mahogni med jalousi i siderne og teak låg med sort gummifuge. Mål: L: 130 x D: 50 x H: 60 cm.  Indvendige mål:L: 122 x D: 43,5 x H: 52 cm.  


Teak Hyndebox Teak Hyndebox 2
HYNDEBOKSE

Teak Hyndebox

3.499,00 kr. 4.499,00 kr.
Hyndebox i det lækreste kerne teaktræ med jalousi på alle sider og sorte gummifuger i låget. Mål: L:130 x D:50 x H:60 cm.  Indvendige mål:L: 122 x D: 43,5 x H: 52 cm.   Vi anbefaler at du skærmer hyndeboksen fra direkte regn ved at placere den under tagudhæng eller lignende

Hyndebokse

Mange har måske prøvet at stå med hynder, som er blevet triste at se på, fordi de har ligget for længe udenfor. Når man har haft en lang og hyggelig dag på terrassen, er det nemlig ikke altid, man husker at få hynderne ind. Med en hyndeboks får du en god opbevaringsløsning til dine hynder, der sørger for at holde dine havehynder - og dine havemøbler - pæne i længere tid. Samtidig får du også en ryddelig terrasse, og får styr på dine udendørsarealer. Hyndeboksen har dog ikke kun en praktisk funktion, men kan også indgå som et dekorativt element i din indretning, så din terrasse fremstår pænt året rundt. Hyndeboksen gør desuden hverdagen lettere, da du altid har hynderne lige ved hånden, når du skal bruge dem. Hos os finder du hyndebokse i forskellige materialer, som passer til havemøblerne i vores sortiment. Du finder også et bredt udvalg af hyndebokse i forskellige størrelser og materialer alt efter behov.

Hyndebokse - Mange anvendelsesmuligheder

Hyndeboksen har mange anvendelsesmuligheder, og kan både bruges til inden- og udendørs brug. Du kan for eksempel have hyndeboksen stående på badeværelset til opbevaring af håndklæder eller til opbevaring af plaider og tæpper i stuen. Derudover kan hyndeboksen også fungere som et ekstra siddemøbel. Du kan desuden supplere din hyndeboks med et havemøbelovertræk, så både havemøbler og hynder holder sig i endnu længere tid.

Hyndebokse i træ eller polyrattan

Når du skal vælge den rette hyndeboks, bør du også overveje, hvilket materiale den skal bestå af. Mange vælger derfor at købe en hyndeboks, der passer til resten af møblementet på terrassen. Overordnet set skal man overveje, om hyndeboksen skal være i træ eller i polyrattan. Valget af materiale har nemlig en betydning for, hvor meget vedligeholdelse, der skal til.

Eksempelvis er polyrattan forholdsvis vedligeholdelsesfrit, og kræver blot at blive tørret af en gang imellem. Ønsker du derimod at bringe naturen mere ind i din indretning, er vores modeller i teaktræ en oplagt mulighed. Teaktræets naturlige og klassiske look står flot på terrassen og skaber en hyggelig stemning. Vores teak hyndebokse består af kerneteak, hvilket er et super stærkt materiale, der holder længe fremadrettet. Vælger du en hyndeboks af teaktræ, kræver det ekstra vedligeholdelse, hvis du vil sikrer at den fremstår pænt i mange år. Et naturmateriale som teaktræ kan med tiden gå hen og blive gråligt, hvis ikke det får oliebehandling en gang imellem. Det anbefales derfor at du behandler træet med olie ca. én til to gange om året. Når træet behandles med olie, har det nemmere ved at beholde sin glans.

Tilbud på hyndebokse

Hos TeakHavemøbler finder du altid gode tilbud på hyndebokse, så du kan få dine hynder i tørvejr og nyde sommeren på terrassen. Gå på opdagelse i vores sortiment af hyndebokse og find den, der passer til din smag og dit behov. Du kan se vores udvalg af hyndebokse her, og bestille den hjem allerede i dag.