HYNDER TIL STOLE M/LAV RYGAston Sædehynde - 45x50 cm Aston Sædehynde - 45x50 cm 2
Sædehynder

Aston Sædehynde - 45x50 cm

149,95 kr. 299,95 kr.
Sædehynde Aston struktur i polyester. Passer bl.a. til Hornbæk og Blokhus stole. Mål: D:45 x B:50 x H:7 cm. Findes i farverne: Grå, Natur, Blå, Sand, Sort, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet. 

Alabama Lav Ryg Alabama Lav Ryg 2
Hynder til stole m/lav ryg

Alabama Lav Ryg

199,95 kr. 349,95 kr.
Alabama lav ryg hynde i polyester. Mål: L:95 x B:49 x H:6 cm.

Alis Lav Ryg Alis Lav Ryg 2
Hynder til stole m/lav ryg

Alis Lav Ryg

249,95 kr. 449,95 kr.
Alis lav ryghynde i struktur - 100% polyester. Mål:L:94 x B:49 x H:7 cm.

Aston Lav Ryg Aston Lav Ryg 2
Hynder til stole m/lav ryg

Aston Lav Ryg

249,95 kr. 449,95 kr.
Aston lav ryghynde i polyester. Mål: L:94 x B:49 x H:7 cm. Findes i farverne: Sort, Sand, Natur, Grå, Blå/hvid stribet, Beige/hvid stribet.

Fritab Eksklusiv Lav Ryg
HYNDER TIL STOLE M/LAV RYG

Fritab Eksklusiv Lav Ryg

499,95 kr. 549,00 kr.
Fritab lav ryghynde i strukturstof. 100% Dralon. Mål: L:94 x B:50 x H:6 cm.

Hynder til stole med lav ryg - stort sortiment hos Teak Havemøbler

Det danske sommervejr kan byde på mange overraskelser i form af vind og regn, men for det meste kan man finde sol og varme mange dage over sommeren. Dette betyder også, at det er vigtigt at have hynder til stole med lav ryg i orden, så man kan komme ud og nyde solstrålerne. Hos Teak Havemøbler finder du mange forskellige typer af havestole, og til dem har du brug for hynder. Hynder til stole med lav ryg kommer i mange forskellige farver og i varierende materiale, men de er alle lavet af høj kvalitet, så du kan få det meste ud af din sommer. Vores hynder til stole med lav ryg er skabt til god komfort, så dine timer i solen kan være den bedste af slagsen. Det er derfor en god investering at gøre, inden sommeren er over os, og alle havemøblerne skal findes frem igen.

Slidstærke og flotte hynder til stole med lav ryg

Vores hynder til stole med lav ryg kommer som nævnt i mange forskellige farver og materialer. Fælles for alle vores hynder til stole med lav ryg er, at de er slidstærke, så de kan modstå både blæst og regn, når de står udendørs. Derfor er de fleste af vores hynder til stole med lav ryg enten lavet af ren polyester, eller også er de lavet af 100 % Dralon. Dette gør, at dine hynder til stole med lav ryg kan have et godt og langt liv i dit hjem, så du kan få det meste ud af vores produkter. Farvevariationerne, som du kan se på vores hjemmeside, er oftest i blå, sort, grå eller beige, da disse farver står knivskarpt til vores flotte teak havestole og haveborde, mens de samtidig er nemme at holde rene og tager godt imod solen.

Husk at pleje dine hynder til stole med lav ryg

Det er vigtigt, når man vælger at have udendørs havemøbler, at de bliver passet godt på, da de ellers hurtigt kan blive slidte at se på, når man ikke tager sig af dem. Du kan for eksempel pleje dine hynder til stole med lav ryg ved at tørre dem af med en hårdt opvredet klud inden de tages i brug første gang. Dette sikrer, at farven ikke smitter af på nogen eller noget, efter de er pakket ud første gang. Du kan også sikre dine hynder til stole med lav ryg ved at vaske dem på et mildt program i vaskemaskinen, når de bliver beskidte. Når de skal tørre, er det vigtigt at hænge dem til at lufttørre, da de ved maskintørring hurtigt kan miste deres pasform. Vil du gerne passe ekstra godt på dine hynder til stole med lav ryg, så kan du benytte muligheden for at lægge dem i en hyndeboks. Disse bliver brugt til at opbevare hynder til stole med lav ryg, når de ikke er i brug, hvilket sørger for, at de kan bruges i flere år, før de mister deres farve og deres form.